• Kule bilder til hele huset!

Om Hege og butikken

Denne butikken drives av meg, Hege Holen Paulsrud. Alle produktene er malt og tegnet av meg. 

Butikken og firmaet har base på Bardufoss, og herfra har jeg siden 2013 solgt bilder via nett og i eget utsalg. Jeg har nå hjelp fra et trykkeri som trykker og distribuerer bildene direkte til deg, og dermed har jeg muligheten til å ta med meg kontoret nesten akkurat hvor jeg vil. Så jeg tar med jobben UT for å skape nye bilder og opplevelser der jeg trives best. Som oftest er det ett eller annet sted langt nord, i en kajakk, på ski, eller i seilbåt - for det er akkurat DER  jeg finner inspirasjonen til nye bilder!

Jeg er søring bosatt i nord, og jeg vil ha det sånn. Gift med én, mamma til fire, eller faktisk fem når man regner med hunden. Og det må man. Rocky Paulsrud har tross alt egen hashtag på Instagram #rockypaulsrud he he

Jeg er selvlært som kunstner, og jeg tegner, maler og skriver om alt og ingenting. Humor og alvor i lett blanding, like viktige elementer begge to. Målet mitt med kunsten er bare å gjøre deg glad. Eller å gi deg litt å tenke på. Da er jeg happy!

Jeg er utdannet helikopterpilot i Luftforsvaret, men har de siste årene drevet mer med kunsten enn flygingen. Kanskje fortsetter det sånn, kanskje flyr jeg igjen en gang, jeg får se hvor vinden og lysten tar meg. Livet skjer hele tiden, så det er bare å henge med på reisen!

Håper du finner noen bilder som gjør deg glad her i butikken, da blir jeg glad også!

FARGER TIL FOLKET!